Ministjerne på himmelen

I går fikk himmelen en ny stjerne som skal skinne for evig. Ett vakkert lite vesen fikk sin stjerne på himmelen. 

I ti gode år har dette vesenet levd rundt meg. Ti gode år fikk jeg med henne. Vi var irriterte, sinte, og lattermilde med henne. Men selv om hun kunne være sta, rar og sær så elsket vi henne, vi elsket henne alle sammen. 

Livet har en begynnelse og en slutt, det veit alle. Vi er alle klar over at når det kommer en ny skapning til verden, må livet til skapningen en gang ta slutt. Sånn er livet. Det er hardt, brutalt men realiteten. 

Jeg husker tiden hun var på det særeste. Hun stoppet en stor lastebil som kjørte på veien utenfor huset vårt. Hun sto der og bjeffet av full hals. Ikke snakk om at han skulle få lov til å kjøre der med den store bråkete bilen der! Vi lo godt av det i etterkant. Vi kunne heller ikke slippe henne av synet når vi var ute om sommeren. Da var hun over alle hauger før vi rakk og snu oss rundt igjen. Jeg liker å tro at hun bare var veldig eventyrlysten, ikke dum. 

Det er vanskelig når jeg kommer hjem. Det er vanskelig å stå opp om morgenen. Det er vanskelig å spise middag. Det er da vi merket at hun var der mest. Hun sto på toppen av trappen hver gang vi kom hjem og logret og bjeffet. Hun ønsket oss velkommen hjem. Hun lå og halvsov om morgenen når jeg tuslet ut av soverommet. Hun var så skjønn med mårratrynet sitt. Hun satt under bordet å ventet på at noen skulle være klumsete, sånn at hun også fikk seg noe god mat den dagen. 

 

I går fikk himmelen en ny stjerne som skal skinne for evig..

2 kommentarer

Connie Andersen

19.11.2014 kl.21:23

så søt Hund :)

...

19.11.2014 kl.22:52

Fine ord!

Håper det går bra med deg, tross alt!

Skriv en ny kommentar

karoline melas

karoline melas

19, Lillehammer

nitten år og drømmer om å komme til OL

Kategorier

Arkiv

hits