Jeg er så utrolig stressa. Nervøs. Redd

Jeg er så utrolig stressa. Nervøs. Redd. 

Etter sju dager med sykdom blir man stressa. Det en en uke igjen til verdensmesterskapet. En jævla uke, og jeg føler meg enda ikke hundre prosent tilbake. Jeg vil bli frisk, og jeg vil bli frisk nå! Hadde min første økt på is nå, siden romjulstreningen. Mange av mine konkurrenter har allerede hatt tre dager med trening. Sjukt stressa. Men nok om det, jeg kommer vel fort inn i rutinen etter noe fler turer i banen

Bruker dagene best mulig nå med tanke på oppladningen før VM. I dag har jeg konkurransetrening på kjapp kjelke og kjappe sko, i tillegg til at isen skal være ganske bra i kveld også. Så vi får se hvordan det går. Håper på noen raske turer, og vise de andre at det bor noe i meg også.. Jeg er også på vei opp i vekt igjen etter sykdommen som tok mellom en og to kilo fra meg. SPISE SPISE SPISE. så er jeg på målet mitt som er 63,5 kg på konkurransedagene.

I den neste uken er det trening på is hver dag, pluss styrketrening, så jeg ligger ikke på latsiden nå. Det er mye som skal klaffe, og mye som skal gjøres før jeg er fornøyd til VM. I tidligere år har VM bare vært en helt vanlig konkurranse. Ikke noe spesielt med VM, men i år er det annerledes. I år er det på hjemmebane. I år er jeg siste sesongs junior. Siste sjanse for å få til noe bra i junior. Det er i tillegg min nest siste internasjonale juniorkonkurranse. Etter VM skal jeg være hjemme en uke for å forberede senior verdens cup på hjemmebane for så to uker til hjemme før min aller siste junior verdens cup i Winterberg, Tyskland. Dette blir spennende. Og spesielt.

Jeg skal prøve å få tatt noen bilder, og legge de ut her i løpet av neste uke, pluss en liten oppdatering om hvordan det går de aller siste dagene før konkurransen, og under konkurransen. 


3 kommentarer

...

09.01.2015 kl.13:51

Lykke til!

Dette klarer du :)

Morten

12.01.2015 kl.11:43

Ordner seg, Karolein. Lykke til, ditt stabeist!

Anton

17.01.2015 kl.10:33

Jeg heier på deg!

Skriv en ny kommentar

karoline melas

karoline melas

19, Lillehammer

nitten år og drømmer om å komme til OL

Kategorier

Arkiv

hits